: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Zatvaramo pobjedom: Futsal reprezentacija pobijedila Finsku i najavila Europsko prvenstvo

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 20.12.21. | 20:34

Nakon minimalnog poraza, Hrvatska je u reprizi pobijedila Fince rezultatom 6:4

Osveta je slatka. Nakon minimalonog poraza naše futsal reprezentacije u Finskoj protiv domaćina, danas je odrađen i uzvrat u kojem je ekipa Miće Martića odigrala sadržajno puno bolju utakmicu i slavila s visokih 6:4. Pripreme za Europsko prvenstvo su u punom jeku, a svi naši futsal zaljubljenici itekako imaju razloga za zadovoljstvo.

Za razliku od jučerašnje utakmice gdje je jedini pogodak na susretu zabio Juhana Jyrkiäinen, danas smo gledali pravu rapsodiju pred praznim tribinama. Kljuć pobjede je stigao u prvom poluvremenu kada smo pogocima Jelovčića i Marinovića otišli na +2,a pobjedu je kasnije potvrdio Postruzin.

palloliitto.fipalloliitto.fi

Veseli vidjeti da smo imali na utakmici četiri različita strijelca jer Martića uskoro čeka i popunjavanje konačnog popisa putnika za Europsko prvenstvo koje počinje za malo manje od mjesec dana u Nizozemskoj.

On je nakon ovakve predstave očekivano zadovoljan. “Poprilično drugačija utakmica od one sinoć, ali to je dobro jer smo napravili puno dobrih stvari. Prvo poluvrijeme je je izgledalo dobar, izuzev nekoliko sitnijih previda. Sve u svemu, poprilično sam zadovoljan. Odigrali smo puno bolju utakmicu od one jučer. Uostalom upisati poraz protiv pete reprezentacije Euripe. Ponosan sam na igrače i na način na koji smo odigrali ova dva susreta. Ovo je za nas bila odlična priprema” zaključio je Martić.

Sve ovo je samo uvertira za ono najvažnije, a to je Europsko futsal prvenstvo u Nizozemskoj. Hrvatska je smještena u skupinu C zajedno sa Rusijom, Poljskom i Slovaćkom. Izabranici Miće Martića prva dva susreta igraju u Amseterdamu, dok je posljednji, treći susret smješten u Groningen na sjeveru zemlje. Utakmice su na rasporedu 21., 25., i 29. siječnja.




Tagovi

Mićo MartićFutsal

Ostale Vijesti